DLP (DESKUNDIG LEIDINGGEVENDE PROJECTEN)

DLP staat voor Deskundig Leidinggevende Projecten. De DLP'ers van Brinke Advies zijn professionals die uiterst geschikt zijn voor baggerwerkzaamheden en werkzaamheden met verontreinigde grond of (grond)water. Bij zulke werkzaamheden is de aanwezigheid van zo'n Deskundig Leidinggevende Projecten namelijk verplicht, en dankzij onze landelijke beschikbaarheid kunnen wij ook u helpen. Onze DLP'ers hebben kennis van gezondheid, veiligheid en hygiëne. Daarnaast weten zij hoe de voorgeschreven maatregelen moeten worden toegepast en hoe deze gehandhaafd kunnen worden.

Naast DLP'ers kunnen wij u ook voorzien van R-DLP'ers. Zij zijn bevoegd voor dezelfde zaken als DLP'ers, maar mogen daarnaast ook bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uitvoeren.

Bent u op zoek naar een Deskundig Leidinggevende Projecten? Neem dan direct contact op! Naast dat wij landelijk beschikbaar zijn, werken we ook zeer flexibel. We zijn namelijk niet alleen beschikbaar voor eenmalige opdrachten, maar ook voor kort- of langdurige en projectmatige werkzaamheden.

Landelijke inzetbaarheid van DLP'ers

Uw werkzaamheden met verontreinigde grond zijn in goede handen met Brinke Advies.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DESKUNDIG LEIDINGGEVENDE PROJECTEN (DLP)?

Wanneer u werkt met een verontreinigde bodem is de aanwezigheid van een Deskundig Leidinggevende Projecten verplicht. Onze DLP'ers hebben de benodigde kennis over wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen om uw werkzaamheden op een veilige manier te laten verlopen. Naast het leiden van de werkzaamheden hebben de DLP'ers ook de capaciteiten om onverwachte verontreinigingen te herkennen, zodat er direct actie kan worden ondernomen.

Onze DLP'ers hebben jarenlange werkervaring met verontreinigde bodems. Daarnaast hebben zij ook ervaring in het leidinggeven bij zulke werksituaties. Échte experts dus.

Gaat u aan de slag met een verontreinigde bodem? Wacht dan niet langer en neem contact op zodat we de mogelijkheden voor een Deskundig Leidinggevende Projecten kunnen bespreken!