KVP (KWALITEITSVERANTWOORDELIJK PERSOON)

De aanwezigheid van een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon is volgens BRL 7000 verplicht bij alle kritische werkzaamheden tijdens het saneren van verontreinigde grond. Onze KVP'ers zorgen ervoor dat de sanering van de verontreinigde grond op de juiste manier plaatsvindt. Hierbij staan gezondheid en veiligheid hoog in het vaandel. Verder zorgt onze Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon ervoor dat de administratie, registraties en monitoring volgens de eisen van BRL SIKB 7000 uitgevoerd worden.

Onze Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon is in het hele land beschikbaar. Daarnaast kunnen wij u ook op een flexibele manier van dienst zijn; wij zijn beschikbaar voor eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Neem direct contact op wanneer u op zoek bent naar een ervaren KVP'er! Zo zijn alle kritische werkzaamheden tijdens de sanering in goede handen.

Kwalitatief, veilig en gezond werken

Onze KVP'ers kunnen u hier in het hele land mee ondersteunen.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KWALITEITSVERANTWOORDELIJK PERSOON (KVP)?

Naast dat u de uitvoering van een bodemsanering op de goede, veilige wijze wilt laten plaatsvinden, is de aanwezigheid van een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon verplicht bij alle kritische werkzaamheden. De KVP'ers van Brinke Advies hebben de benodigde kennis om de verontreinigde (water)bodem en het vervuilde grondwater op een verantwoorde manier te saneren. Zo weten zij bijvoorbeeld exact hoe er moet worden omgegaan met giftige of schadelijke stoffen.

Dankzij de jarenlange ervaring in het werken met en toezicht houden bij bodemsaneringen zijn onze KVP'ers ware (ervarings-)deskundigen. Zij zorgen ervoor dat iedere bodemsanering op een gezonde en veilige manier afgerond wordt.

Wanneer u kritische werkzaamheden gaat uitvoeren tijdens een bodemsanering is een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon dus een must. Neem direct contact op zodat we de mogelijkheden voor de inzet van een KVP'er kunnen bespreken!