MVK (MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE)

MVK staat voor Middelbaar Veiligheidskundige. Uiteraard beschikken onze MVK'ers over het diploma waarmee ze zich officieel Middelbaar Veiligheidskundige mogen noemen. Daarnaast zijn ze ook geregistreerd als R-DLP'er en hebben ze meer dan twee jaar aantoonbare ervaring met het begeleiden van projecten waar bodemverontreiniging een rol speelt. Ook hebben onze Middelbaar Veiligheidskundigen minimaal vijf jaar relevante ervaring in het werken met verontreinigde baggerspecie, grond- en waterbodems.

Voor ieder project waarbij u te maken heeft met een verontreinigde bodem kan Brinke Advies u ondersteunen. Onze MVK'ers beschikken over veel kennis en ervaring waardoor zij een goede risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en taak risico analyse (TRA) kunnen opstellen. Daarnaast zijn onze Middelbaar Veiligheidskundigen volledig op de hoogte van de wet- en regelgevingen.

Wanneer u een Middelbaar Veiligheidskundige zoekt dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk landelijk beschikbaar voor eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Flexibele inzet van MVK'ers

Neem contact op! We helpen u graag.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE (MVK)?

Een MVK'er heeft een diploma voor de Middelbare Veiligheidskunde. Met een MVK opleiding op zak weet deze persoon alles over belangrijke veiligheidsonderwerpen. Denk hierbij aan gevaarlijke stoffen, veiligheidscultuur en wet- en regelgeving. De MVK'er heeft de kennis, het inzicht, de adviesvaardigheden en de presentatievaardigheden die nodig zijn om u goed te kunnen helpen. Deze persoon is dus dé expert op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Onze MVK'ers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van projecten waar de (water)bodem verontreinigd is. Daarnaast hebben zij ook jarenlange ervaring in het werken met verontreinigde bodems.

Zorg ervoor dat uw werkzaamheden veilig en vlot verlopen. Neem direct contact op om te bespreken wat mogelijk is!