WERKPLEKINSPECTIE

Wanneer u behoefte heeft aan een werkplekinspectie is het fijn wanneer dit onafhankelijk en flexibel kan. Brinke Advies kan eenmalig een onafhankelijke inspectie uitvoeren, maar ook voor tijdelijke of langdurige werkplekinspecties staan we voor u klaar. Onze inspecties worden altijd uitgevoerd door een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige.

Na de werkplekinspectie leveren wij u een rapportage aan waarin de bevindingen omschreven staan. Zo weet u precies waar u kan verbeteren.

Wij zijn landelijk beschikbaar voor inspecties. Daarnaast heeft u niet per se kantoorruimte nodig; wij beschikken over een zelfvoorzienend mobiel kantoor waar we de rapportage direct voor u kunnen uitwerken.

Werkplekinspectie in het hele land

Onafhankelijke inspecties door een ervaren MVK'er. Eenmalig, dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks of projectmatig.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Werken moet te allen tijde veilig en gezond kunnen. Dat bent u als werkgever niet alleen moreel, maar ook volgens de Arbowet en VCA verplicht. Door het laten doen van een werkplekinspectie zorgt u ervoor dat onveilige en ongezonde situaties op uw werkplek in kaart worden gebracht. U zorgt daarmee niet alleen voor een veilige en gezonde omgeving, maar tegelijkertijd laat u ook zien dat u veiligheid en gezondheid serieus neemt.

Dankzij de rapportage die we bij iedere inspectie opstellen ziet u direct waar u kan verbeteren. Zo kunt u meteen aan de slag en wordt het risico op ongevallen sterk verminderd. Waar uw werkplek zich in Nederland bevindt en hoe deze eruit ziet maakt voor ons niet uit. Wij zijn landelijk beschikbaar en hebben een zelfvoorzienend kantoor, waardoor we u gegarandeerd kunnen helpen.

Begin vandaag nog met het veiliger en gezonder maken van uw werkplek door middel van een werkplekinspectie! Neem direct contact op zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is.