R-DLP (GEREGISTREERD DESKUNDIG LEIDINGGEVENDE PROJECTEN)

R-DLP staat voor Register Deskundig Leidinggevende Projecten. Een R-DLP'er is bevoegd om te werken in de zwaardere veiligheidsklassen bij werkzaamheden met verontreinigde grond. Dit in tegenstelling tot DLP'ers. Onze R-DLP'ers zijn, naast alle DLP-werkzaamheden, ook bevoegd om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren. Daarnaast beschikken de R-DLP'ers van Brinke Advies over leidinggevende capaciteiten en hebben zij oog voor gezondheids- en veiligheidsrisico's.

Alle personen die R-DLP werk mogen uitvoeren zijn terug te vinden in een register. Brinke Advies is in dit CROW-register terug te vinden onder certificaatnummer 53276888.

Wanneer u een Geregistreerd Deskundig Leidinggevende Projecten wilt inzetten dan bent u al goed op weg. Het enige wat nog rest is het opnemen van contact met ons. Wij zijn landelijk beschikbaar en nemen zowel eenmalige, kort- of langdurige en projectmatige werkzaamheden aan.

Kies onze geregistreerde professionals

Zodat ook in de zwaardere veiligheidsklassen veilig en gezond gewerkt kan worden.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN GEREGISTREERD DESKUNDIG LEIDINGGEVENDE PROJECTEN (R-DLP)?

Soms is werken met verontreinigde grond extra risicovol, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van de aanwezigheid van vluchtige stoffen of asbest. In zulke gevallen is de aanwezigheid van een R-DLP'er nodig, aangezien een DLP'er niet bevoegd is om in de zwaardere veiligheidsklassen te werken. Met een Geregistreerd Leidinggevende Deskundige Projecten is dit probleem opgelost omdat zij mogen werken met de veiligheidsklasse rood vluchtig tot en met zwart. Uiteraard mogen zij ook werken met oranje tot en met rood niet-vluchtig.

De ervaren R-DLP'ers van Brinke Advies hebben veel werkervaring met verontreinigde bodems, asbest en vluchtige stoffen. Zij zijn bevoegd om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren en zij doen dit met betrouwbare resultaten.

Neem direct contact op zodat we de mogelijkheden voor de inzet van een R-DLP'er kunnen bespreken! Zo zorgen we samen voor een gezonde en veilige werkomgeving.