DLP'ER APELDOORN

Zoekt u een DLP’er in Apeldoorn? Stop met zoeken, want onze Deskundig Leidinggevenden Projecten kunnen u helpen! Een Deskundig Leidinggevende Projecten is op locatie bij projecten waar een verontreinigde grond aanwezig is. Daarnaast is deze persoon aanwezig bij activiteiten met verontreinigd (grond)water en baggerwerkzaamheden. Bij al deze soort werkzaamheden is de aanwezigheid van een zo’n professional zelfs verplicht. Onze DLP’ers zijn experts met jarenlange ervaring op het gebied van veiligheid, gezondheid en hygiëne. Daarnaast weten zij uiteraard hoe de voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Ook de inzet van een R-DLP’er in Apeldoorn is bij ons mogelijk. Een R-DLP’er is, naast alles wat een DLP’er kan en mag, ook bevoegd om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren.

Wilt u een DLP’er in Apeldoorn inhuren? Twijfel dan niet en bel of vul ons contactformulier in! Wij zijn ook beschikbaar buiten de gemeente Apeldoorn. Daarnaast zijn wij ook wat betreft de duur van een project flexibel aangezien wij inzetbaar zijn voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Huur gemakkelijk een DLP'er in Apeldoorn in

Dit doet u door contact op te nemen via de telefoon of via ons contactformulier

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Gaat u werken met een verontreinigde bodem? Dan is een DLP’er op locatie verplicht. Een Deskundig Leidinggevende Projecten weet namelijk alles over wet- en regelgeving, maatregelen en veiligheid, waardoor de werkzaamheden gegarandeerd op de gewenste manier verlopen. DLP’ers nemen de leiding op zich en daarnaast weten onze professionals precies hoe ze onverwachte verontreinigingen moeten herkennen. Hierop kunnen zij vervolgens ook direct actie ondernemen.

In de hele gemeente Apeldoorn kunnen we u helpen. Dat betekent dat we ook in Beekbergen, Ugchelen, Uddel, Loenen, Wenum-Wiesel, Klarenbeek, Lieren, Hoenderloo, Beemte-Broekland, Hoog Soeren en Radio Kootwijk voor u klaarstaan. Daarnaast nemen wij in de rest van het land ook projecten aan.

Heeft u binnenkort werkzaamheden met een verontreinigde bodem op de planning staan? Wacht dan geen seconde extra en neem contact met ons op!