DLP'ER ARNHEM

Heeft u interesse in een DLP’er in Arnhem? Onze Deskundig Leidinggevenden Projecten staan paraat! Een Deskundig Leidinggevende Projecten is verplicht aanwezig bij projecten met verontreinigde grond. Ook bij activiteiten met verontreinigd (grond)water en baggerwerkzaamheden moet deze persoon op locatie zijn. Wanneer het over veiligheid, gezondheid en hygiëne gaat zijn onze DLP’ers echte experts. Uiteraard weten zijn dan ook precies hoe de voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Ook voor een R-DLP’er in Arnhem kunt u bij ons terecht. Een R-DLP’er kan en mag hetzelfde als een als een DLP’er, maar is daarnaast ook bevoegd om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren.

Wilt u een DLP’er in Arnhem inhuren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Ook buiten de gemeente Arnhem staan wij voor u klaar. Daarnaast zijn wij enorm flexibel aangezien wij inzetbaar zijn voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Regel direct een DLP'er in Arnhem

Door te bellen of ons contactformulier in te vullen

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

De aanwezigheid van een DLP’er is verplicht wanneer u gaat werken met een verontreinigde bodem. Een project verloopt namelijk gegarandeerd veilig wanneer een Deskundig Leidinggevende Projecten op locatie is, aangezien deze persoon alles weet over wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen. Tijdens werkzaamheden nemen DLP’ers de leiding op zich. Daarnaast weten onze professionals precies hoe ze onverwachte verontreinigingen moeten herkennen en welke actie er in zo’n situatie ondernomen moet worden.

Wij zijn in de volledige gemeente Arnhem beschikbaar. Ook in Schaarsbergen en Elden kunnen we u dus van dienst zijn. Verder nemen wij ook projecten in de rest van het land aan.

Neem direct contact op wanneer u binnenkort gaat werken met een verontreinigde bodem! Zo verlopen uw werkzaamheden volledig naar wens.