DLP'ER DEN BOSCH

Bent u op dit moment op zoek naar een DLP’er in Den Bosch? Onze Deskundig Leidinggevenden Projecten staan voor u klaar! Tijdens werkzaamheden met verontreinigde grond is een Deskundig Leidinggevende Projecten verplicht aanwezig op de werkplek. Ook bij baggerwerkzaamheden en activiteiten met verontreinigd (grond)water is deze verplichting van toepassing. Wanneer het gaat over veiligheid, hygiëne en gezondheid zijn DLP’ers dé experts. Zij weten precies hoe alle voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Een R-DLP’er in Den Bosch behoort ook tot de mogelijkheden. Een R-DLP’er heeft dezelfde taken en bevoegdheden als een DLP’er, maar is ook bevoegd om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren.

Wilt u een DLP’er in Den Bosch inhuren? Schroom dan niet en contacteer ons direct! Een telefoontje of een ingevuld contactformulier is voldoende. Wij zijn zeer flexibel. Ook buiten de gemeente Den Bosch kunnen we u namelijk van dienst zijn. Daarnaast kunnen we u helpen bij zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Een DLP'er in Den Bosch is simpel geregeld

Hiervoor hoeft u alleen te bellen of ons contactformulier in te vullen!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

We vallen direct met de deur in huis: een DLP’er moet verplicht aanwezig zijn bij alle werkzaamheden met een verontreinigde bodem. Heel vreemd is dit niet, want een Deskundig Leidinggevende Projecten biedt de zekerheid op een veilig verloop van het project. DLP’ers begeleiden de werkzaamheden en deze deskundige weet dan ook alles over wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen. Het herkennen van onverwachte verontreinigingen behoort ook tot de vaardigheden van deze professionals. Hierdoor is actie direct mogelijk in zo’n situatie.

In de volledige gemeente Den Bosch staan wij voor u paraat. Ook voor een DLP’er in Nuland, Rosmalen, Bokhoven, Vinkel, Engelen, Empel en Kruisstraat kunt u dus op ons rekenen. Verder zijn wij ook in de rest van Nederland beschikbaar.

Heeft u werkzaamheden met een verontreinigde bodem gepland? Neem dan snel contact op!