DLP'ER DOETINCHEM

Op zoek naar een DLP’er in Doetinchem? U heeft goed gezocht, want onze Deskundig Leidinggevenden Projecten staan paraat! Een Deskundig Leidinggevende Projecten is verplicht aanwezig op locatie bij projecten waar een verontreinigde grond aanwezig is. Deze verplichting geldt ook bij baggerwerkzaamheden en activiteiten met verontreinigd (grond)water. Onze DLP’ers hebben jarenlange praktijkervaring met onderwerpen als veiligheid, gezondheid en hygiëne. Mede daardoor weten zij precies hoe de geldende voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Ook voor een R-DLP’er in Doetinchem kunt u bij ons terecht. Een R-DLP’er mag bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen doen, naast dezelfde werkzaamheden die een DLP’er ook kan en mag uitvoeren.

Wilt u een DLP’er in Doetinchem inhuren? Neem dan snel contact op! Ook buiten deze gemeente kunt u op ons rekenen. Verder zijn wij beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Uitermate flexibel dus!

Een DLP'er in Doetinchem is gemakkelijk geregeld

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Een DLP’er op locatie is verplicht bij alle werkzaamheden waar een verontreinigde bodem bij aanwezig is. Dankzij een Deskundig Leidinggevende Projecten verloopt het project namelijk veilig en vlot, aangezien deze persoon expert is op het gebied van wet- en regelgeving, maatregelen en veiligheid. DLP’ers hebben de leiding en weten ook exact hoe ze onverwachte verontreinigingen moeten herkennen. Wanneer zo’n situatie zich voordoet kan er dus ook direct actie ondernomen worden.

Wij zijn beschikbaar in de volledige gemeente Doetinchem. Ook een DLP’er in Gaanderen, Wijnbergen, Wehl en Nieuw-Wehl behoort dus tot de mogelijkheden. Daarnaast staan wij ook in de rest van ons land voor u klaar.

Gaat u binnenkort aan de slag met een verontreinigde bodem? Neem dan direct contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!