DLP'ER EDE

Wilt u een DLP’er in Ede gaan inhuren? Perfect, u bent op de juiste pagina beland! Tijdens werkzaamheden waarbij verontreinigde grond een rol speelt is een Deskundig Leidinggevende Projecten verplicht aanwezig. Deze verplichte aanwezigheid is ook van toepassing bij baggerwerkzaamheden en activiteiten met verontreinigd (grond)water. DLP’ers weten werkelijk alles over zaken als veiligheid, hygiëne en gezondheid. Natuurlijk weten zij ook hoe de voorschriften nageleefd en gehandhaafd dienen te worden.

Ook een R-DLP’er in Ede behoort bij ons tot de mogelijkheden. Een R-DLP’er kan en mag ook bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen doen, naast de taken waarvoor een DLP’er bevoegd is.

Wilt u een DLP’er in Ede inhuren? Bel of vul ons contactformulier in! Ook buiten deze gemeente staan we voor u klaar. Daarnaast kunnen wij u helpen bij zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Aan flexibiliteit dus geen gebrek!

Regel direct een DLP'er in Ede

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Een DLP’er op de werkplek is verplicht wanneer u aan de slag gaat met een verontreinigde bodem. De Deskundig Leidinggevende Projecten is namelijk een garantie voor een veilig verloop van uw werkzaamheden. Deze persoon is een professional en weet dus ook alles over wet- en regelgeving, maatregelen en veiligheid. Daarnaast nemen DLP’ers de leiding op zich bij het project. Ook hebben deze experts de benodigde kennis en ervaring om onverwachte verontreinigingen te kunnen herkennen. Wanneer dit het geval is kan er dus ook direct actie worden ondernomen.

Wij staan in de volledige gemeente Ede voor u paraat. In Bennekom, Ederveen, Lunteren, Harskamp, Wekerom, De Klomp, Otterlo en Hoenderloo zijn wij dus ook inzetbaar. Dit geldt ook voor de rest van ons land.

Gaat u binnenkort aan het werk met een verontreinigde bodem? Neem direct contact met ons op voor een veilig verloop van uw werkzaamheden!