DLP'ER INHUREN

Wilt u een DLP’er inhuren? Onze Deskundig Leidinggevende Projecten staan voor u klaar! Een Deskundig Leidinggevende Projecten is verplicht aanwezig op locatie wanneer er een verontreinigde bodem aanwezig is. Bij baggerwerkzaamheden en activiteiten met verontreinigd (grond)water geldt deze verplichting ook. DLP’ers weten werkelijk alles over veiligheid, gezondheid en hygiëne. Daarnaast weten zij exact hoe de geldende voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Een R-DLP’er inhuren kan ook bij ons. Een R-DLP’er kan en mag hetzelfde als een DLP’er, maar heeft daarnaast ook de bevoegdheid om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uit te voeren.

Neem direct contact op wanneer u een DLP’er wilt inhuren! Dit kunt u doen door te bellen of door het invullen van ons contactformulier. Wij zijn enorm flexibel. We kunnen u namelijk in het hele land van dienst zijn. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Een DLP'er inhuren is snel geregeld

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Een DLP’er is verplicht op locatie bij alle werkzaamheden waarbij een verontreinigde bodem aanwezig is. Een Deskundig Leidinggevende Projecten zorgt ervoor dat ieder project op een veilige manier verloopt. DLP’ers nemen tijdens de werkzaamheden de leiding op zich en deze professional is dan ook expert op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen. Ook herkent deze persoon onverwachte verontreinigingen direct, waardoor er snel gehandeld kan worden.

Wij zijn beschikbaar in heel Nederland. Ook wat betreft de duur van de werkzaamheden is bij ons van alles mogelijk. Waar uw project zich ook bevindt en hoelang dit ook duurt, wij staan voor u klaar.

Een Deskundig Leidinggevende Projecten inhuren is een garantie voor een veilig verloop van uw werkzaamheden. Wacht dus niet langer en neem direct contact met ons op!