DLP'ER LINGEWAARD

Zoekt u een DLP’er in Lingewaard? Perfect, want onze Deskundig Leidinggevenden Projecten staan paraat! Bij werkzaamheden met verontreinigde grond of (grond)water en baggerwerkzaamheden is een Deskundig Leidinggevende Projecten altijd aanwezig. Dit is namelijk verplicht. Onze DLP'ers weten alles over gezondheid, hygiëne en veiligheid. Verder weten zij precies hoe de voorschriften nageleefd en gehandhaafd kunnen worden.

Een R-DLP’er in Lingewaard behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Deze persoon kan en mag hetzelfde als een DLP’er, maar mag daarnaast ook bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen doen.

Wilt u een DLP’er in Lingewaard inhuren? Bel of vul ons contactformulier in! Ook buiten deze gemeente zijn wij beschikbaar en wij staan klaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Zeer flexibel dus!

Regel direct een DLP'er in Lingewaard

Dit kan door te bellen of door het invullen van ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Een DLP’er op locatie is verplicht wanneer er werkzaamheden met een verontreinigde bodem plaatsvinden. De Deskundig Leidinggevende Projecten weet namelijk alles over wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen om de werkzaamheden veilig en vlot te laten verlopen. DLP’ers hebben dus de leiding over de werkzaamheden. Verder zijn deze professionals ook in staat om onverwachte verontreinigingen te herkennen. Op deze manier kan er direct actie ondernomen worden.

Wij zijn beschikbaar in de volledige gemeente Lingewaard. Dus ook in Bemmel, Huissen, Angeren, Gendt, Haalderen, Doornenburg en Ressen kunt u op een DLP’er rekenen. Verder zijn onze Deskundig Leidinggevenden Projecten ook in de rest van het land inzetbaar.

Heeft u binnenkort werkzaamheden met een verontreinigde bodem? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op!