DLP'ER NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een DLP’er in Nijmegen? Dan bent u op de juiste pagina, want onze Deskundig Leidinggevenden Projecten staan voor u klaar! Een Deskundig Leidinggevende Projecten is altijd op locatie bij werkzaamheden met verontreinigde grond, activiteiten met verontreinigd (grond)water en baggerwerkzaamheden. Dit is zelfs verplicht. Onze DLP'ers zijn experts op het gebied van veiligheid, hygiëne en gezondheid. Natuurlijk weten zij ook precies hoe de voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Ook een R-DLP’er in Nijmegen is bij ons in te huren. Deze professional heeft ongeveer dezelfde functie als een DLP’er, maar mag als aanvulling daarop ook bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uitvoeren.

Wilt u een DLP’er in Nijmegen inhuren? Neem dan direct contact op! Ook buiten deze stad en gemeente staan wij klaar en daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Aan flexibiliteit dus geen gebrek.

Een DLP'er in Nijmegen is snel geregeld

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Om meteen met de deur in huis te vallen: de aanwezigheid van een DLP’er op locatie is bij werkzaamheden met een verontreinigde bodem verplicht. De Deskundig Leidinggevende Projecten is deskundig op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen, waardoor de werkzaamheden gegarandeerd op een veilige manier kunnen worden uitgevoerd. DLP’ers hebben de leiding over de werkzaamheden. Daarnaast weten onze ervaringsdeskundigen hoe ze onverwachte verontreinigingen kunnen herkennen én welke actie er in zo’n geval ondernomen moet worden.

In de hele gemeente Nijmegen zijn wij beschikbaar. Ook in Lent is er dus een DLP’er in te zetten. Naast deze gemeente nemen wij ook klussen in de rest van het land aan.

Gaat u binnenkort werken met een verontreinigde bodem? Zorg ervoor dat dit project veilig en vlot verloopt en neem meteen contact op!