DLP'ER OVERBETUWE

Bent u op zoek naar in DLP’er in Overbetuwe? Onze Deskundig Leidinggevenden Projecten staan voor u klaar! Een Deskundig Leidinggevende Projecten is aanwezig bij baggerwerkzaamheden en werkzaamheden met verontreinigde grond of (grond)water. De aanwezigheid van een DLP’er is hierbij zelfs verplicht. Onze DLP'ers zijn professionals op het gebied van gezondheid, veiligheid en hygiëne. Ook weten zij exact hoe de voorschriften moeten worden toegepast en hoe deze gehandhaafd kunnen worden.

Wij kunnen u ook voorzien van een R-DLP’er in Overbetuwe. Deze deskundige heeft dezelfde bevoegdheden als een DLP’er, maar mag daarnaast ook bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uitvoeren.

Wilt u een DLP’er in Overbetuwe inhuren? Neem dan direct contact op! We zijn ook buiten deze gemeente beschikbaar en staan paraat voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Een DLP'er in Overbetuwe is snel geregeld

Bel ons of vul het contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Allereerst: wanneer u werkt met een verontreinigde bodem is een DLP’er op locatie verplicht. De Deskundig Leidinggevende Projecten heeft de benodigde kennis over wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen om uw werkzaamheden op een veilige manier te laten verlopen. DLP’ers leiden dus de werkzaamheden, maar ook hebben zij de capaciteiten om onverwachte verontreinigingen te herkennen. Zo kan er direct actie ondernomen worden.

In de volledige gemeente Overbetuwe staan we voor u klaar. Een DLP’er in Elst, Zetten, Heteren, Driel, Herveld, Oosterhout, Valburg, Andelst, Randwijk, Slijk-Ewijk, Hemmen en Homoet behoort dus ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn we ook buiten deze gemeente beschikbaar.

Een DLP’er zorgt gegarandeerd voor een veilig verloop van uw werkzaamheden. Wacht dus niet langer en neem direct contact op!