DLP'ER UTRECHT

Bent u momenteel aan het zoeken naar een DLP’er in Utrecht? Fijn, u bent namelijk op de juiste pagina terechtgekomen! Een Deskundig Leidinggevende Projecten moet verplicht op locatie zijn tijdens werkzaamheden met verontreinigde grond. Ook bij baggerwerkzaamheden en activiteiten met verontreinigd (grond)water geldt deze verplichte aanwezigheid. DLP’ers zijn experts op het gebied van veiligheid, hygiëne en gezondheid. Uiteraard weten zij ook precies hoe de huidige voorschriften nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Ook voor een R-DLP’er in Utrecht kunt u een beroep op ons doen. Een R-DLP’er kan en mag hetzelfde als een DLP’er, maar mag daarbovenop ook bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen uitvoeren.

Wilt u een DLP’er in Utrecht inhuren? Neem dan direct contact op! Dit kan via een belletje of via ons contactformulier. Het is goed om te weten dat we ook buiten de gemeente en provincie Utrecht voor u klaarstaan. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Zeer flexibel dus!

Neem direct contact op voor een DLP'er in Utrecht

Bel of vul ons contactformulier in! Zo verlopen uw werkzaamheden als gewenst.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

De verplichting om een DLP’er op locatie te hebben tijdens werkzaamheden met een verontreinigde bodem is direct een goede reden voor de inzet van zo’n professional. Daarnaast is een Deskundig Leidinggevende Projecten een garantie voor een veilig project. Deze expert weet alles over wet- en regelgeving, veiligheid en maatregelen. Verder begeleiden de DLP’ers de werkzaamheden en zijn zij kundig wanneer het gaat om het herkennen van onverwachte verontreinigingen. Hierdoor is bij zo’n verontreiniging het ondernemen van actie direct mogelijk.

In de hele gemeente Utrecht staan wij voor u klaar. In De Meern, Vleuten en Haarzuilens kunt u dus ook op ons rekenen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in de rest van het land.

Heeft u binnenkort werkzaamheden met een verontreinigde bodem op de planning staan? Wacht dan niet langer en neem contact op zodat alles veilig en vlot verloopt!