DLP'ER ZWOLLE

Bent u geïnteresseerd in een DLP’er in Zwolle? Fijn, want onze Deskundig Leidinggevenden Projecten kunnen u helpen! Bij een project waar verontreinigde grond aanwezig is, is een Deskundig Leidinggevende Projecten verplicht aanwezig. Dit geldt ook voor baggerwerkzaamheden en activiteiten waarbij verontreinigd (grond)water een rol speelt. Over onderwerpen als veiligheid, gezondheid en hygiëne weten onze DLP’ers werkelijk alles. Zij weten dan ook hoe de geldende voorschriften op een goede manier nageleefd en gehandhaafd moeten worden.

Een R-DLP’er in Zwolle is bij ons ook in te huren. Een R-DLP’er kan en mag hetzelfde als een DLP’er, maar is daarnaast ook bevoegd om bodemvocht- en luchtkwaliteitsmetingen te doen.

Wilt u een DLP’er in Zwolle inhuren? Vul ons contactformulier in, of: bel! U kunt ook buiten deze gemeente op ons rekenen. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Een DLP'er in Zwolle heeft u snel geregeld

Eén telefoontje of het invullen van ons contactformulier is voldoende!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN DLP'ER?

Zodra u aan de slag gaat met een verontreinigde bodem is de aanwezigheid van een DLP’er op locatie verplicht. Een Deskundig Leidinggevende Projecten zorgt er namelijk voor dat uw werkzaamheden op de juiste, veilige manier verlopen. Deze persoon weet alles over de wet- en regelgeving, maatregelen en veiligheid. Daarnaast pakken DLP’ers de leiding tijdens het project. Ook weten deze experts precies hoe ze onverwachte verontreinigingen kunnen herkennen. Daardoor kan hier ook direct actie op ondernomen worden.

In de hele gemeente Zwolle staan wij voor u klaar. Ook een DLP’er in Windesheim of Wijthmen is dus mogelijk. Verder kunt u ook in de rest van het land een beroep op ons doen.

Neem direct contact op wanneer u binnenkort aan de slag gaat met een verontreinigde bodem! Zo verlopen uw werkzaamheden veilig en vlot.