KVP'ER APELDOORN

Wilt u een KVP’er in Apeldoorn inzetten? Perfect, want onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan paraat! Iedere bodemsanering verloopt op een veilige manier dankzij de inzet van deze professionals. Ook is een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon op locatie een must aangezien dit wettelijk verplicht is bij kritische werkzaamheden. Alle administratie, registraties en monitoring voert de KVP’er uit volgens de richtlijnen van BRL 7000.

Binnen en buiten de gemeente Apeldoorn zijn wij beschikbaar. Daarnaast zijn wij ook enorm flexibel in de duur van de werkzaamheden. Wij staan voor zowel een eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdracht voor u klaar.

Bent u op zoek naar een KVP’er in Apeldoorn? Neem dan direct contact op! Zo bent u verzekerd van een veilige bodemsanering.

Huur een KVP'er in Apeldoorn in

Bel of vul ons contactformulier in en zorg voor een veilig verloop van uw werkzaamheden

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Tijdens een bodemsanering is een KVP’er op locatie verplicht wanneer u aan de slag gaat met kritische werkzaamheden. Dat is niet vreemd, want een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zorgt ervoor dat een bodemsanering volledig veilig verloopt. Onze deskundige KVP'ers weten dan ook exact hoe een (water)bodem op een goede manier gesaneerd dient te worden. Ook weten zij alles over schadelijke en giftige stoffen.

In de volledige gemeente Apeldoorn kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u dus ook helpen met een KVP’er in Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Uddel, Wenum-Wiesel, Klarenbeek, Hoenderloo, Lieren, Beemte-Broekland, Hoog Soeren en Radio Kootwijk. Verder zijn onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen ook inzetbaar in de rest van Nederland.

Staan er kritische werkzaamheden bij uw bodemsanering op de planning? Neem dan snel contact op zodat we samen de mogelijkheden voor een KVP'er kunnen bespreken!