KVP'ER ARNHEM

Zoekt u naar een KVP’er in Arnhem? Dan heeft u goed gezocht, want onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan voor u klaar! Deze professionals zorgen ervoor dat iedere bodemsanering veilig en gezond verloopt. Deze taak is erg belangrijk, en daarom is een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon op locatie bij kritische werkzaamheden zelfs wettelijk verplicht! Ook de administratie, registraties en monitoring worden door de KVP’er volgens de richtlijnen uitgevoerd.

Wij zijn zowel binnen als buiten de gemeente Arnhem beschikbaar. Daarnaast zijn wij ook flexibel wat betreft de duur van de werkzaamheden. Of u nu een eenmalige, kort- of langdurige of projectmatige opdracht heeft, wij staan voor u klaar.

Bent u van plan om een KVP’er in Arnhem in te zetten? Bel of vul ons contactformulier in! Zo zorgen we er samen voor dat uw bodemsanering veilig verloopt.

Een KVP'er in Arnhem is simpel geregeld

Dit doet u door te bellen of door ons contactformulier in te vullen

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Om te beginnen: bij alle kritische werkzaamheden tijdens een bodemsanering is een KVP’er op locatie verplicht. Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zal ervoor zorgen dat het project op een veilige manier verloopt. Onze ervaren KVP'ers weten namelijk tot in de puntjes hoe je een (water)bodem veilig saneert. Ook zijn zij deskundigen op het gebied van giftige en schadelijke stoffen.

In de hele gemeente Arnhem staan wij voor u klaar. Naast de stad kunnen we u dus ook helpen in Elden en Schaarsbergen. Verder zijn onze KVP’ers ook inzetbaar in de rest van het land.

Gaat u bij een bodemsanering kritische werkzaamheden uitvoeren? Neem dan direct contact op zodat alles gezond en veilig verloopt.