KVP'ER DEN BOSCH

Wilt u een KVP’er in Den Bosch inzetten? Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan paraat! Tijdens een bodemsanering is een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon degene die toeziet op de veiligheid. Bij kritische werkzaamheden is de aanwezigheid van een KVP’er zelfs verplicht. Het begeleiden van de werkzaamheden is één van de taken van onze KVP’ers. Daarnaast werken zij volgens de richtlijnen van BRL 7000 aan de administratie, monitoring en registraties.

Wij zijn beschikbaar in de volledige gemeente Den Bosch. Verder zijn wij in te zetten voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Zeer flexibel dus!

Wilt u een KVP’er in Den Bosch inhuren? Vul ons contactformulier in, of: bel! Zo heeft u een garantie op een veilige bodemsanering.

Regel direct een KVP'er in Den Bosch

Door contact op te nemen via de telefoon of ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Allereerst: tijdens alle kritische werkzaamheden bij een bodemsanering is een KVP’er op locatie verplicht. De Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zorgt er vervolgens voor dat de veiligheid en gezondheid van iedereen gewaarborgd is. Een KVP’er is dan ook een expert op het gebied van saneringen van de (water)bodem. Ook weten zij alles over gevaarlijke en giftige stoffen.

In de gehele gemeente Den Bosch staan we voor u klaar. Een KVP’er in Rosmalen, Nuland, Vinkel, Bokhoven, Empel, Engelen en Kruisstraat behoort dus ook tot de mogelijkheden. Ook in de rest van het land zijn onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen beschikbaar.

Gaat u binnenkort beginnen met de uitvoer van kritische werkzaamheden bij een bodemsanering? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!