KVP'ER DOETINCHEM

Bent u van plan om een KVP’er in Doetinchem in te zetten? Dat is een goed idee, want met een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon op locatie verloopt iedere bodemsanering op een veilige manier. Verder zijn Kwaliteitsverantwoordelijke Personen sowieso een must bij kritische werkzaamheden. Hierbij is de aanwezigheid van deze professionals namelijk verplicht. Een KVP’er voert alle administratie, registraties en monitoring uit volgens de richtlijnen van BRL 7000.

Wij zijn beschikbaar in de volledige gemeente Doetinchem en daarbuiten. Ook wat betreft de duur van de werkzaamheden zijn wij zeer flexibel. Wij staan voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten voor u klaar.

Wilt u een KVP’er in Doetinchem inhuren? Bel ons of vul het contactformulier in! Zo verlopen uw werkzaamheden helemaal veilig.

Snel een KVP'er in Doetinchem geregeld

Door te bellen of ons contactformulier in te vullen

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

De aanwezigheid van een KVP’er is wettelijk verplicht tijdens kritische werkzaamheden bij een bodemsanering. Helemaal vreemd is dit niet, want een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon is een garantie voor een veilig verloop van de bodemsanering. Onze ervaren KVP'ers weten precies hoe een (water)bodem op de juiste wijze gesaneerd kan worden. Ook hebben zij de benodigde kennis over giftige en schadelijke stoffen.

In de hele gemeente Doetinchem kunnen wij u van dienst zijn. Dus ook in Gaanderen, Wehl, Nieuw-Wehl en Wijnbergen staan we voor u klaar. Daarnaast zijn onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen ook beschikbaar in de rest van het land.

Gaat u binnenkort aan de slag met kritische werkzaamheden bij uw bodemsanering? Neem dan direct contact op zodat we gezamenlijk de mogelijkheden kunnen bespreken!