KVP'ER EDE

Heeft u een KVP’er in Ede nodig? Perfect! Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan namelijk paraat! Bij een bodemsanering zorgt een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Omdat veiligheid zo belangrijk is, is de aanwezigheid van een KVP’er bij kritische werkzaamheden verplicht. Naast onder andere de begeleiding van de werkzaamheden verzorgen onze KVP’ers alle administratie, monitoring en registraties volgens de richtlijnen van BRL 7000.

In de volledige gemeente Ede zijn wij beschikbaar, maar ook buiten deze gemeente staan we voor u klaar. Ook zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Wilt u een KVP’er in Ede inhuren? Neem dan contact op! Zo bent u verzekerd van een vlekkeloze bodemsanering.

Regel uw KVP'er in Ede snel en gemakkelijk

Dit kan via de telefoon of ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Om te beginnen: tijdens alle kritische werkzaamheden bij een bodemsanering is een KVP’er op locatie verplicht. Dankzij de Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon verlopen de werkzaamheden op een veilige en gezonde manier. Om exact te weten hoe de sanering van een (water)bodem in zijn werk hoort te gaan is een expert nodig. Een KVP’er is deze expert. Daarnaast zijn zij ook deskundige op het gebied van giftige en gevaarlijke stoffen.

In de gehele gemeente Ede kunnen we u van dienst zijn. Ook in Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Wekerom, Otterlo, De Klomp en Hoenderloo kunt u dus op ons rekenen. Verder zijn onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen ook beschikbaar in de rest van het land.

Gaat u binnenkort aan de slag met kritische werkzaamheden bij uw bodemsanering? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op!