KVP'ER GELDERLAND

Bent u op zoek naar een deskundige KVP’er in Gelderland? Zoek dan niet verder. Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen ondersteunen u graag! Bij de sanering van verontreinigde grond is een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon verplicht. Deze professionals weten namelijk precies hoe een bodemsanering veilig kan worden uitgevoerd. Een KVP’er is dan ook vooral bezig met twee kernwoorden: veiligheid en gezondheid. Ook verzorgt deze persoon de administratie, registraties en monitoring volgens de eisen van BRL 7000.

In de hele provincie Gelderland kunnen we u van dienst zijn. Verder zijn wij ook in de rest van het land beschikbaar. Wat betreft de duur van de werkzaamheden zijn wij ook flexibel. Wij kunnen u namelijk helpen bij zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Wilt u een KVP'er in Gelderland inzetten? Bel of vul ons contactformulier in! Zo bent u verzekerd van een veilige bodemsanering.

Regel simpel uw KVP'er in Gelderland

Door te bellen of ons contactformulier in te vullen

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Bij alle kritische werkzaamheden tijdens een bodemsanering is een KVP’er verplicht. Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zal ervoor zorgen dat de werkzaamheden op de juiste, veilige manier worden uitgevoerd. Onze KVP'ers zijn deskundigen die precies weten hoe je een verontreinigde (water)bodem veilig saneert. Verder hebben zij alle benodigde kennis over het werken met schadelijke en giftige stoffen.

In alle plaatsen binnen Gelderland kunnen wij u voorzien van een KVP’er. Daarnaast zijn wij ook in alle andere provincies beschikbaar.

Gaat u aan de slag met kritische werkzaamheden bij een bodemsanering? Neem dan snel contact op zodat u verzekerd bent van een veilig project!