KVP'ER INHUREN

Wilt u een KVP’er inhuren? Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan voor u klaar! Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon is degene die toeziet op de veiligheid bij een bodemsanering. Bij kritische werkzaamheden tijdens zo’n sanering is een KVP’er op locatie zelfs verplicht. Eén van de taken van onze KVP’ers is het begeleiden van de werkzaamheden. Ook zorgen zij voor de administratie, registraties en monitoring volgens de richtlijnen van BRL 7000.

Wij zijn landelijk beschikbaar. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Neem direct contact op wanneer u een KVP’er wilt inhuren! Dit kunt u doen door te bellen of door het invullen van ons contactformulier.

Een KVP'er inhuren heb je snel geregeld

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Niet onbelangrijk: de aanwezigheid van een KVP’er is verplicht tijdens alle kritische werkzaamheden bij uw bodemsanering. Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid op de projectlocatie is de hoofdtaak van een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon. Een KVP’er is een deskundige wanneer het aankomt op het saneren van een (water)bodem. Ook zijn zij deskundige op het gebied van gevaarlijke en giftige stoffen.

Onze KVP’ers zijn beschikbaar voor projecten in heel Nederland. Ook de duur van de projecten is voor ons geen probleem. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, waar uw project zich ook bevindt en hoelang dit ook duurt.

Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon is een garantie voor een veilige en gezonde bodemsanering. Wacht dus niet langer en neem contact op om de mogelijkheden voor het inhuren van een KVP’er te bespreken!