KVP'ER LINGEWAARD

Wilt u een KVP’er in Lingewaard inzetten? Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan voor u klaar! Wanneer u verontreinigde grond gaat saneren is een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon verplicht. Deze professionals zijn namelijk opgeleid om een bodemsanering op een veilige manier te laten verlopen. Veiligheid en gezondheid staan hierbij hoog in het vaandel. Daarnaast worden de administratie, registraties en monitoring door de KVP’er volgens de eisen van BRL 7000 uitgevoerd.

In de hele gemeente Lingewaard, maar ook daarbuiten, staan we voor u klaar. Ook wat betreft de duur van de werkzaamheden zijn wij flexibel. Zo kunnen wij u helpen bij zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Wilt u een KVP'er in Lingewaard inhuren? Neem dan direct contact met ons op! Zo verloopt uw bodemsanering veilig en vlot.

Een KVP'er in Lingewaard is simpel geregeld

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

We vallen meteen met de deur in huis: een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon moet tijdens een bodemsanering volgens de wetgeving aanwezig zijn bij alle kritische werkzaamheden. Een KVP'er zorgt er namelijk voor dat een sanering op een correcte en veilige wijze plaatsvindt. Onze KVP'ers weten precies hoe een verontreinigde (water)bodem en vervuild grondwater verantwoord gesaneerd kunnen worden. Verder hebben zij de juiste kennis over het omgaan met schadelijke en giftige stoffen.

Onze KVP'ers zijn beschikbaar in de volledige gemeente Lingewaard. Ook in Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren, Doornenburg, Haalderen en Ressen kunnen we u dus helpen. Daarnaast zijn wij ook buiten Lingewaard inzetbaar.

Wanneer u aan de slag gaat met kritische werkzaamheden bij een bodemsanering is een KVP'er onmisbaar. Neem snel contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!