KVP'ER NIJMEGEN

Wilt u een KVP’er in Nijmegen inhuren? Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen zijn de juiste keuze! Deze professionals zorgen er namelijk voor dat iedere bodemsanering veilig kan worden uitgevoerd. Daarnaast is de aanwezigheid van een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon bij kritische werkzaamheden zelfs verplicht! Een KVP’er ziet toe op twee zaken: gezondheid en veiligheid. Ook zorgt deze deskundige voor de administratie, monitoring en registraties volgens de eisen van BRL 7000.

In zowel de gemeente Nijmegen als daarbuiten zijn wij beschikbaar. Ook de duur van de werkzaamheden is bij ons flexibel. Wij zijn namelijk inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Wilt u een KVP'er in Nijmegen inhuren? Vul dan ons contactformulier in, of: bel! De beller is immers sneller. Vervolgens gaan we samen zorgen voor een veilige bodemsanering.

Uw KVP'er in Nijmegen is snel geregeld

Neem hiervoor contact op via de telefoon of ons contactformulier

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Niet onbelangrijk: een KVP’er is verplicht bij alle kritische werkzaamheden tijdens een bodemsanering. Deze Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zal de werkzaamheden op de goede, veilige manier laten uitvoeren. Onze deskundige KVP'ers weten namelijk exact hoe een verontreinigde (water)bodem veilig gesaneerd moet worden. Verder weten zij alles over giftige en schadelijke stoffen.

Onze KVP’ers staan in de volledige gemeente Nijmegen voor u klaar. Naast in de stad is het dus ook mogelijk om een KVP’er in Lent in te zetten. Ook buiten de gemeente Nijmegen zijn wij beschikbaar.

Heeft u kritische werkzaamheden bij een bodemsanering op de planning staan? Neem dan contact op zodat uw project veilig en gezond verloopt.