KVP'ER OVERBETUWE

Bent u op zoek naar een KVP'er in Overbetuwe? De Kwaliteitsverantwoordelijke Personen van Brinke Advies staan paraat! Een KVP'er is verplicht bij alle kritische werkzaamheden die plaatsvinden bij het saneren van verontreinigde grond. Deze deskundigen zorgen er dan ook voor dat de sanering op de correcte manier plaatsvindt. Gezondheid en veiligheid staan hierbij voorop. Verder zorgt een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon ervoor dat alle administratie, registraties en monitoring volgens de eisen van BRL 7000 uitgevoerd worden.

Wij staan voor u klaar in de volledige gemeente Overbetuwe en ver daarbuiten. Niet alleen qua locatie, maar ook wat betreft het soort project zijn wij flexibel. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten.

Wilt u een KVP'er in Overbetuwe inzetten? Bel of vul ons contactformulier in! Zo zijn de kritische werkzaamheden bij uw sanering in goede handen.

Een KVP'er in Overbetuwe regelt u snel

Door te bellen of ons contactformulier in te vullen

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Allereerst: de aanwezigheid van een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon is verplicht bij alle kritische werkzaamheden tijdens een bodemsanering. Daarnaast zorgt zo'n KVP'er ervoor dat de uitvoering van een sanering op de juiste, veilige wijze plaatsvindt. Onze KVP'ers hebben de kennis om een verontreinigde (water)bodem en vervuild grondwater op een verantwoorde manier te saneren. Verder weten zij exact hoe er moet worden omgegaan met schadelijke of giftige stoffen.

In de hele gemeente Overbetuwe zijn onze KVP'ers beschikbaar. Dus ook in Elst, Zetten, Heteren, Driel, Herveld, Oosterhout, Valburg, Andelst, Randwijk, Slijk-Ewijk, Hemmen en Homoet kunnen we u helpen. Daarnaast zijn wij ook buiten de Overbetuwe inzetbaar.

Bij kritische werkzaamheden tijdens een bodemsanering is een KVP'er onmisbaar. Neem direct contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!