KVP'ER UTRECHT

Bent u op zoek naar een KVP’er in Utrecht? Fijn, dan bent u op de juiste pagina belandt! Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan namelijk voor u klaar! Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon waarborgt de veiligheid tijdens een bodemsanering. Dit is natuurlijk belangrijk en daarom is de aanwezigheid van een KVP’er bij kritische werkzaamheden verplicht. Onze KVP’ers begeleiden onder andere de werkzaamheden. Ook verzorgen zij alle administratie, monitoring en registraties volgens de richtlijnen van BRL 7000.

In de volledige gemeente en provincie Utrecht staan wij paraat, maar ook in de andere elf provincies zijn wij beschikbaar. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Aan flexibiliteit dus geen gebrek!

Wilt u een KVP’er in Utrecht inhuren? Bel of vul ons contactformulier in! Zo verloopt uw bodemsanering gegarandeerd op de gewenste manier.

Een KVP'er in Utrecht is snel en makkelijk geregeld

Wanneer u belt of ons contactformulier invult!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

We vallen direct met de deur in huis: de aanwezigheid van een KVP’er is verplicht tijdens alle kritische werkzaamheden bij een bodemsanering. Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zorgt ervoor dat de werkzaamheden op een gezonde en veilige manier verlopen. Een KVP’er weet dan ook tot in de puntjes hoe een (water)bodem gesaneerd moet worden. Verder zijn zij ook expert op het gebied van gevaarlijke en giftige stoffen.

In hele gemeente Utrecht kunnen we u helpen. Een KVP’er in Vleuten, De Meern en Haarzuilens is dus ook mogelijk. Daarnaast zijn onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen ook in de rest van het land beschikbaar.

Heeft u kritische werkzaamheden bij een bodemsanering gepland? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op!