KVP'ER ZWOLLE

Wilt u een KVP’er in Zwolle in gaan zetten? Onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen staan voor u klaar! Een Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zorgt ervoor dat een bodemsanering op een veilige manier verloopt. Veiligheid is uiteraard belangrijk, vandaar dat de aanwezigheid van een KVP’er bij alle kritische werkzaamheden dan ook verplicht is. Onze KVP’ers verzorgen alle administratie, monitoring en registraties volgens de geldende richtlijnen van BRL 7000.

Wij zijn beschikbaar in de gehele gemeente Zwolle. Ook buiten deze gemeente staan we voor u klaar. Verder nemen wij zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten aan. Dit maakt ons enorm flexibel.

Wilt u een KVP’er in Zwolle inhuren? U kunt contact opnemen door te bellen of door het invullen van ons contactformulier. Zo verloopt uw bodemsanering veilig en vlot.

Een KVP'er in Zwolle is simpel geregeld

Neem contact op via de telefoon of ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN KVP'ER?

Allereerst: een KVP’er moet volgens de wet aanwezig zijn bij alle kritische werkzaamheden tijdens een bodemsanering. De Kwaliteitsverantwoordelijk Persoon zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig en gezond verlopen. Onze KVP’ers zijn dan ook echte experts en zij weten dus exact hoe de sanering van een (water)bodem in zijn werk hoort te gaan. Ook weten zij alles over giftige en schadelijke stoffen.

Wij kunnen u in de volledige gemeente Zwolle van dienst zijn. In Wijthmen en Windesheim kunt u dus ook op ons rekenen. Maar niet alleen daar, want onze Kwaliteitsverantwoordelijke Personen zijn ook beschikbaar in de rest van Nederland.

Staan er binnenkort kritische werkzaamheden bij uw bodemsanering op de planning? Bel of vul ons contactformulier in!