VEILIGHEIDSKUNDIGE APELDOORN

Veiligheid is extra belangrijk bij werkzaamheden waarbij bodemverontreiniging aanwezig is. Het is dus niet vreemd wanneer u op zoek bent naar een Veiligheidskundige in Apeldoorn. Onze Middelbaar Veiligheidskundigen, ook wel MVK'ers genoemd, zijn professionals met jarenlange ervaring. Zij kunnen daardoor iedere klus met bodemverontreiniging tot een perfect einde brengen. Ook bij verontreinigde baggerspecie is de aanwezigheid van een MVK'er van Brinke Advies geen overbodige luxe.

Onze Veiligheidskundigen weten alles over de regels die gelden bij verontreinigde (water)bodems. Wanneer u in de gemeente Apeldoorn met zulke omstandigheden te maken heeft is zo'n MVK'er dus dé expert die u ter plaatse wilt hebben. Ook wanneer er een taak risico analyse (TRA) of risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) uitgevoerd moet worden is een Middelbaar Veiligheidskundige degene die dit kan en mag doen.

Een Middelbaar Veiligheidskundige in Apeldoorn is via ons snel geregeld. Daarnaast zijn we beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten.

Regel nu een Veiligheidskundige in Apeldoorn!

Wij staan voor u klaar.

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn uw ogen en oren op de werkplek. Zij zijn experts op het gebied van veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving hierbij. Daarnaast hebben onze Veiligheidskundigen jarenlange ervaring in het begeleiden van werkzaamheden waarbij een verontreinigde (water)bodem aanwezig is.

Wij staan in de hele gemeente Apeldoorn voor u klaar. Wij kunnen dus ook een Veiligheidskundige inzetten in Ugchelen, Beekbergen, Loenen, Uddel, Wenum-Wiesel, Klarenbeek, Hoenderloo, Lieren, Beemte-Broekland, Hoog Soeren en Radio Kootwijk. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in andere gemeenten.

Dankzij de inzet van een Veiligheidskundige verloopt uw project in de gemeente Apeldoorn ongetwijfeld op de correcte manier. Neem dus snel contact met ons op zodat we samen kunnen zorgen voor een veilige werkomgeving!