VEILIGHEIDSKUNDIGE ARNHEM

Wilt u uw werkzaamheden waarbij bodemverontreiniging aanwezig is veilig en vlot laten verlopen? Dan bent u op de juiste weg, want bij Brinke Advies vindt u gediplomeerde MVK'ers, ook wel bekend als Middelbaar Veiligheidskundigen. Een Veiligheidskundige in Arnhem kan dankzij jarenlange ervaring iedere klus met bodemverontreiniging tot een goed einde brengen. Niet alleen bij verontreinigde grond- en waterbodems, maar ook bij verontreinigde baggerspecie is een Veiligheidskundige de persoon die u zoekt.

Onze Veiligheidskundigen zijn op de hoogte van iedere regel die geldt bij werkzaamheden met verontreinigde (water)bodems. Bij projecten in de gemeente Arnhem met zulke bodems is het inschakelen van een Middelbaar Veiligheidskundige dus een must. Ook wanneer u een taak risico analyse (TRA) of risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) wilt laten uitvoeren kan een MVK'er u uitstekend helpen.

Neem contact op om direct een Middelbaar Veiligheidskundige in de Rijnstad te regelen. In Arnhem zijn we beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten. We zijn dus zeer flexibel!

Een Veiligheidskundige in Arnhem: snel geregeld

Wanneer u contact met ons opneemt

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers weten werkelijk alles over veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving hierbij. Daarnaast begeleiden onze Veiligheidskundigen al jarenlang werkzaamheden waarbij een verontreinigde (water)bodem een rol speelt.

Wij zijn beschikbaar in de volledige gemeente Arnhem. Dit betekent dat we, naast de stad Arnhem, ook een Veiligheidskundige in kunnen zetten in de dorpen Elden en Schaarsbergen. Daarnaast staan we ook buiten de gemeente Arnhem voor u klaar.

Met een Middelbaar Veiligheidskundige in Arnhem verlopen uw werkzaamheden in de gemeente Arnhem gegarandeerd op de juiste manier. Neem dus snel contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!