VEILIGHEIDSKUNDIGE DEN BOSCH

Bent u op zoek naar een Veiligheidskundige in Den Bosch? Zoek dan niet verder, want de Middelbaar Veiligheidskundigen van Brinke Advies staan voor u klaar! Deze professionals zorgen ervoor dat de veiligheid bij een project met bodemverontreiniging te allen tijde gewaarborgd is. Onze MVK'ers werken al jarenlang met verontreinigde bodems en zijn daardoor geschikt voor ieder project waarbij deze een rol spelen. Ook kan een Veiligheidskundige u voorzien van advies over werkzaamheden met verontreinigde baggerspecie en uw werkzaamheden op deskundige wijze begeleiden.

Onze Middelbaar Veiligheidskundigen zijn op de hoogte van alle wetten en regels die van toepassing zijn bij verontreinigde (water)bodems. Heeft u in de gemeente Den Bosch behoefte aan een expert die u bij zulke bodems kan helpen? Een MVK'er van Brinke Advies is deze expert. Ook voor een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) of taak risico analyse (TRA) is een Veiligheidskundige degene die u kan helpen.

Wilt u op korte (of lange) termijn een Veiligheidskundige in Den Bosch inzetten? Bel of vul ons contactformulier in! We zijn beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige projecten, wat ons enorm flexibel maakt.

Een Veiligheidskundige in Den Bosch is snel geregeld

Door contact op nemen via de telefoon of ons contactformulier

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers weten alles over veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving die hierbij van toepassing is. Daarnaast werken onze Veiligheidskundigen al jarenlang met verontreinigde (water)bodems.

In de hele gemeente Den Bosch staan onze MVK’ers paraat. Dus ook in Rosmalen, Nuland, Vinkel, Bokhoven, Empel, Engelen en Kruisstraat kunnen we u helpen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in de rest van Nederland.

Een Veiligheidskundige zorgt voor een veilig en vlot verloop van uw werkzaamheden in de gemeente Den Bosch. Neem direct contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!