VEILIGHEIDSKUNDIGE DOETINCHEM

Wanneer u op zoek bent naar een Veiligheidskundige in Doetinchem bent u op de goede weg. Onze MVK'ers, wat staat voor Middelbaar Veiligheidskundigen, zijn dé experts die u nodig heeft bij werkzaamheden waar bodemverontreiniging bij aanwezig is. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn daardoor in staat om ieder project met bodemverontreiniging op een veilige en vlotte manier te laten verlopen. Ook wanneer u te maken heeft met verontreinigde baggerspecie is een Veiligheidskundige degene die het project kan begeleiden en u kan voorzien van advies.

Onze Middelbaar Veiligheidskundigen weten alles over de wetten en regels die gelden bij (water)bodems die verontreinigd zijn. Een MVK'er is dus dé persoon die u ter plaatse wilt hebben wanneer u hier in de gemeente Doetinchem mee te maken heeft. Ook voor een taak risico analyse (TRA) of risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) draait een Veiligheidskundige zijn hand niet om.

Neem direct contact met ons op om een Veiligheidskundige in Doetinchem te regelen. Wij zijn beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Zoekt u een Veiligheidskundige in Doetinchem?

Neem dan snel contact op!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn dé deskundigen op het gebied van veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving hierbij. Daarnaast begeleiden onze Veiligheidskundigen al jarenlang werkzaamheden waarbij een verontreinigde (water)bodem een rol speelt.

Wij kunnen u in de hele gemeente Doetinchem van dienst zijn. Ook in Gaanderen, Wehl, Nieuw-Wehl en Wijnbergen staan we dus voor u klaar. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in de rest van de Achterhoek, én daarbuiten.

Veilig werken wilt iedereen. Met de inzet van een Veiligheidskundige zorgt u er ook écht voor dat uw werkzaamheden in de gemeente Doetinchem goed verlopen. Neem daarom direct contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!