VEILIGHEIDSKUNDIGE EDE

Heeft u voor uw werkzaamheden een Veiligheidskundige in Ede nodig? De Middelbaar Veiligheidskundigen van Brinke Advies staan paraat! Deze professionals schakelt u in wanneer u de veiligheid bij een project met bodemverontreiniging gewaarborgd wilt hebben. Onze MVK'ers hebben jarenlange praktijkervaring en zijn daardoor geschikt voor ieder project waarbij u te maken heeft met bodemverontreiniging. Daarnaast kan een Veiligheidskundige u adviseren over werkzaamheden met verontreinigde baggerspecie en uw werkzaamheden begeleiden.

Onze Middelbaar Veiligheidskundigen zijn specialisten op het gebied van de wetten en regels die gelden bij verontreinigde (water)bodems. Heeft u hier in de gemeente Ede mee te maken? Een MVK'er is dé deskundige die u op locatie wilt hebben. Ook voor een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) of taak risico analyse (TRA) is een Veiligheidskundige de aangewezen persoon.

Wilt u een Veiligheidskundige in Ede regelen? Vul dan ons contactformulier in! Of: bel, want de beller is nóg sneller. We zijn beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten, wat ons enorm flexibel maakt.

Een Veiligheidskundige in Ede: direct geregeld

Door te bellen of door gebruik van ons contacformulier

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn specialisten op het gebied van veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving die hierbij van toepassing is. Daarnaast hebben onze Veiligheidskundigen jarenlange praktijkervaring in het begeleiden van projecten met een verontreinigde (water)bodem.

Onze MVK'ers staan in de volledige gemeente Ede voor u klaar. Dus ook in Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Wekerom, Otterlo, De Klomp en Hoenderloo kunnen we u helpen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in de rest van het land.

Een Veiligheidskundige zorgt ervoor dat uw werkzaamheden in de gemeente Ede perfect verlopen. Neem direct contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is!