VEILIGHEIDSKUNDIGE GELDERLAND

Bent u op zoek naar de juiste Veiligheidskundige voor uw werkzaamheden in Gelderland? Zoek dan niet verder. De professionals van Brinke Advies staan in de hele provincie voor u klaar voor opdrachten van iedere duur. Onze Middelbaar Veiligheidskundigen zijn gespecialiseerd in projecten met bodemverontreiniging. Wanneer baggerspecie of een waterbodem vervuild is deinzen wij daar ook niet voor terug. Ook hier hebben wij namelijk al jarenlang ervaring mee.

Indien u in de provincie Gelderland te maken heeft met een verontreinigde bodem is het inschakelen van een professional een verstandige keuze. Onze Veiligheidskundigen zijn niet alleen volledig op de hoogte van alle wet- en regelgevingen, ook kunnen zij een complete risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en taak risico analyse (TRA) voor u opstellen.

In de hele provincie Gelderland zijn wij beschikbaar voor eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Flexibiliteit, professionaliteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Neem dus snel contact met ons op wanneer u een Middelbaar Veiligheidskundige zoekt!

Een Veiligheidskundige in Gelderland regelt u snel

Dus bel meteen of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn kundig in alles wat met arbeidsveiligheid te maken heeft. Denk bij arbeidsveiligheid aan bijvoorbeeld de veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en wet- en regelgeving. Deze professionals zijn dus dé personen die u kunnen helpen in het kader van veilige arbeidsomstandigheden. Ook zijn onze Veiligheidskundigen gespecialiseerd in het begeleiden van werkzaamheden waarbij een verontreinigde (water)bodem een rol speelt.

Wij zijn beschikbaar in de hele provincie Gelderland. Daarnaast staan we ook voor u klaar in alle andere Nederlandse provincies.

Veiligheid is belangrijk. Tegelijkertijd is dit ook ons vak. We kijken iedere keer weer uit naar de samenwerking, schroom dus niet en neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!