VEILIGHEIDSKUNDIGE INHUREN

Wilt u een Veiligheidskundige inhuren? Onze Middelbaar Veiligheidskundigen staan voor u klaar! Bij een project met bodemverontreiniging waarborgt zo'n professional de veiligheid. Dankzij jarenlange praktijkervaring weten onze MVK'ers precies hoe ze uw werkzaamheden op de juiste manier kunnen laten verlopen. Verder is een Veiligheidskundige in staat om u te adviseren over verontreinigde baggerspecie en kan deze persoon alle werkzaamheden waarbij verontreiniging aanwezig is begeleiden.

Wanneer u een Middelbaar Veiligheidskundige inhuurt bent u verzekerd van een expert. Deze persoon weet namelijk alles van de wetten en regels die van toepassing zijn bij verontreinigde (water)bodems. Ook weet een MVK'er hoe een passende risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) of taak risico analyse (TRA) voor uw werkzaamheden kan worden gemaakt.

Een Veiligheidskundige inhuren heeft u snel geregeld. Even bellen of het contactformulier invullen is namelijk genoeg! Verder zijn wij zeer flexibel. Dat wil zeggen dat wij beschikbaar zijn voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige projecten.

Een Veiligheidskundige inhuren is snel geregeld

Door te bellen of het contactformulier in te vullen

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn experts op het gebied van veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving die hierbij hoort. Daarnaast hebben onze Veiligheidskundigen al jarenlange ervaring met verontreinigde (water)bodems.

De MVK'ers van Brinke Advies zijn beschikbaar voor projecten in heel Nederland. Schroom dus niet om ons te benaderen, waar uw project zich ook bevindt.

Een Veiligheidskundige zorgt voor ervoor dat uw werkzaamheden op een veilige manier verlopen. Neem direct contact met ons op om samen de mogelijkheden voor het inhuren van een MVK'er te bespreken!