VEILIGHEIDSKUNDIGE LINGEWAARD

Bij Brinke Advies vindt u uw Veiligheidskundige voor in de gemeente Lingewaard. Onze gediplomeerde MVK'ers - oftewel Middelbaar Veiligheidskundigen - kunnen u ondersteunen bij alle soorten projecten waar bodemverontreiniging een rol speelt. Al onze professionals hebben namelijk meer dan twee jaar ervaring in het werken met zulke projecten. Verontreinigde baggerspecie, grond- en waterbodems zijn ons ook niet onbekend. Al onze Veiligheidskundigen werken hier namelijk gegarandeerd al meer dan vijf jaar mee.

Onze MVK'ers weten alles over de regelgeving met betrekking tot verontreinigde bodems. Wanneer u hier in de gemeente Lingewaard mee te maken heeft, is het inschakelen van een professional dus een verstandige keuze. Ook wanneer u een taak risico analyse (TRA) of risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) nodig heeft is een Veiligheidskundige de persoon die u zoekt.

Neem direct contact met ons op wanneer u op zoek bent naar een Middelbaar Veiligheidskundige in Lingewaard. We zijn enorm flexibel aangezien we beschikbaar zijn voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten!

Een Veiligheidskundige in Lingewaard is zo geregeld

Neem dus direct contact met ons op!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn experts in alles wat met arbeidsveiligheid te maken heeft. Denk hierbij aan veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en wet- en regelgeving. Verder hebben onze professionals veel ervaring in het begeleiden van werkzaamheden waarbij een verontreinigde (water)bodem een rol speelt.

Wij zijn in de Gemeente Lingewaard overal beschikbaar. Dat wil zeggen dat we een Veiligheidskundige kunnen inzetten in al de volgende plaatsen: Huissen, Bemmel, Gendt, Angeren, Doornenburg, Haalderen en Ressen. Ook buiten de gemeente Lingewaard staan we uiteraard voor u klaar.

Zorg ervoor dat uw werkzaamheden in de gemeente Lingewaard zonder problemen verlopen. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!