VEILIGHEIDSKUNDIGE NIJMEGEN

Bent u op zoek naar een Veiligheidskundige in Nijmegen? U bent goed op weg, want bij Brinke Advies vindt u gediplomeerde Middelbaar Veiligheidskundigen, ook wel bekend als MVK'ers. Bij werkzaamheden waar bodemverontreiniging aanwezig is zijn zij dé professionals die u zoekt. Al onze experts hebben namelijk gegarandeerd meer dan twee jaar ervaring met zulke werkzaamheden. Ook met verontreinigde baggerspecie, grond- en waterbodems werken onze Veiligheidskundigen al jarenlang.

Onze MVK'ers weten precies welke regels er gelden bij verontreinigde (water)bodems. Wanneer u in de gemeente Nijmegen werkt met zulke bodems is het inschakelen van een Middelbaar Veiligheidskundige dus een goed idee. Ook voor een taak risico analyse (TRA) of risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) is een Veiligheidskundige de uitgelezen persoon.

Neem snel contact op om een Middelbaar Veiligheidskundige in Nijmegen te regelen. We zijn in de Keizerstad beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten. Enorm flexibel dus!

Regel uw Veiligheidskundige in Nijmegen

Door direct contact op te nemen!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers zijn echte arbeidsveiligheid deskundigen. Zij weten namelijk alles over veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en wet- en regelgeving. Daarnaast hebben onze Veiligheidskundigen jarenlange ervaring in het begeleiden van projecten waarbij een verontreinigde (water)bodem aanwezig is.

Wij zijn in de gehele gemeente Nijmegen beschikbaar. Dat wil zeggen dat we, naast de stad, ook een Veiligheidskundige kunnen inzetten in het dorp Lent. Ook buiten de gemeente Nijmegen staan we natuurlijk voor u klaar.

Huur een Middelbaar Veiligheidskundige in zodat uw werkzaamheden in Nijmegen veilig en vlot verlopen. Neem hiervoor direct contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!