VEILIGHEIDSKUNDIGE OVERBETUWE

Een Veiligheidskundige (Overbetuwe) vindt u bij Brinke Advies. Onze professionals zijn allemaal gediplomeerd 'Middelbaar Veiligheidskundige', oftewel: MVK'er. Daarnaast hebben zij allemaal meer dan twee jaar ervaring in het begeleiden van projecten met bodemverontreiniging. Ook het werken met verontreinigde baggerspecie, grond- en waterbodems is ons niet onbekend. Hier hebben al onze Veiligheidskundigen namelijk minimaal vijf jaar ervaring mee.

Wanneer u in de gemeente Overbetuwe te maken heeft met een verontreinigde bodem kunnen wij u snel van dienst zijn. Niet alleen zijn onze Veiligheidskundigen volledig op de hoogte van alle wet- en regelgevingen, ook kunnen zij een volledige risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) en taak risico analyse (TRA) opstellen.

Wanneer u op zoek bent naar een Middelbaar Veiligheidskundige in de Overbetuwe dan kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn namelijk in deze hele gemeente beschikbaar voor eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige opdrachten. Flexibel zijn we dus zeker!

Je regelt direct een Veiligheidskundige

Door contact op te nemen met Brinke Advies

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers weten alles over belangrijke veiligheidsonderwerpen. Denk hierbij aan veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en wet- en regelgeving. Deze professionals zijn dus ware experts op het gebied van arbeidsomstandigheden. Verder zijn onze MVK'ers gespecialiseerd in het begeleiden van werkzaamheden waarbij de (water)bodem verontreinigd is.

Wij zijn in de Gemeente Overbetuwe overal beschikbaar. Dat wil zeggen dat we een Veiligheidskundige kunnen inzetten in de volgende plaatsen: Elst, Zetten, Heteren, Driel, Herveld, Oosterhout, Valburg, Andelst, Randwijk, Slijk-Ewijk, Hemmen en Homoet. Ook buiten de Overbetuwe staan we uiteraard voor u klaar.

Zorg ervoor dat uw werkzaamheden in de gemeente Overbetuwe op een veilige manier verlopen. Neem direct contact met ons op om te bespreken wat mogelijk is!