VEILIGHEIDSKUNDIGE UTRECHT

Bent u op zoek naar een Veiligheidskundige voor uw project in Utrecht? Onze Middelbaar Veiligheidskundigen staan voor u klaar! Deze professionals staan garant voor de veiligheid bij werkzaamheden waarbij bodemverontreiniging aanwezig is. Onze MVK'ers zijn al jarenlang actief in het werkveld en zijn daardoor in te zetten bij alle denkbare projecten waarbij bodemverontreiniging een rol speelt. Daarnaast kan een Veiligheidskundige van Brinke Advies uw werkzaamheden begeleiden en u voorzien van advies over werken met verontreinigde baggerspecie.

Onze Middelbaar Veiligheidskundigen weten alles over de wetten en regels die gelden bij verontreinigde (water)bodems. Heeft u in de gemeente Utrecht te maken met zo’n bodem? Dan is een MVK'er dé deskundige die u ter plekke wilt hebben. Ook wanneer u een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) of taak risico analyse (TRA) wilt laten uitvoeren is een Veiligheidskundige degene die u kan helpen.

Wilt u een Veiligheidskundige in Utrecht inzetten? Bel of vul ons contactformulier in. We zijn beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten. Zeer flexibel dus!

Een Veiligheidskundige in Utrecht inzetten

Is een garantie voor een veilig en vlot verloop van uw werkzaamheden

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers hebben een uitgebreide, professionele kennis over veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving die hierbij van kracht is. Daarnaast begeleiden onze Veiligheidskundigen al jarenlang projecten met een verontreinigde (water)bodem.

In de hele gemeente Utrecht staan onze MVK’ers voor u klaar. Dus ook in Vleuten, De Meern en Haarzuilens kunnen we u helpen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in de rest van het land.

Dankzij de inzet van een Veiligheidskundige verlopen uw werkzaamheden in de gemeente Utrecht zonder slag of stoot. Neem direct contact met ons op via onderstaande knop zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!