VEILIGHEIDSKUNDIGE ZWOLLE

Bent u voor uw werkzaamheden op zoek naar een Veiligheidskundige in Zwolle? Onze Middelbaar Veiligheidskundigen staan voor u klaar! Zij zijn dé professionals die bij projecten met bodemverontreiniging de veiligheid kunnen waarborgen. Onze MVK'ers hebben al jarenlang ervaring in de praktijk en zijn daardoor geschikt voor ieder project waar bodemverontreiniging een rol speelt. Ook kan een Veiligheidskundige de werkzaamheden begeleiden en u voorzien van advies wanneer er sprake is van verontreinigde baggerspecie.

Alle wetten en regels die gelden bij verontreinigde (water)bodems zijn bekend bij onze Middelbaar Veiligheidskundigen. Wanneer u hier in de gemeente Zwolle mee te maken heeft is een MVK'er dus dé deskundige die u op locatie wilt hebben. Ook wanneer u een taak risico analyse (TRA) of risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E) wilt laten uitvoeren is een Veiligheidskundige de juiste persoon om dit te doen.

Neem direct contact met ons via de telefoon of via ons contactformulier wanneer u een Veiligheidskundige in Zwolle wilt regelen. Wij zijn enorm flexibel. We zijn namelijk beschikbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige als projectmatige opdrachten.

Bent u op zoek naar een Veiligheidskundige in Zwolle?

Bel of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN MIDDELBAAR VEILIGHEIDSKUNDIGE?

Onze MVK'ers weten alles over veiligheidscultuur, gevaarlijke stoffen en de wet- en regelgeving die hierbij geldt. Daarnaast hebben onze Veiligheidskundigen al jarenlange ervaring in het begeleiden van projecten waarbij een verontreinigde (water)bodem aanwezig is.

Onze MVK'ers staan in de gehele gemeente Zwolle voor u klaar. Dus ook in Wijthmen en Windesheim kunnen we u van dienst zijn. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar in de rest van Overijssel, en zelfs daarbuiten.

Een Veiligheidskundige zorgt ervoor dat uw project in de gemeente Zwolle zonder ongewenste situaties verloopt. Neem direct contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken!