WERKPLEKINSPECTIE ARNHEM

Bent u zich aan het oriënteren op een werkplekinspectie in Arnhem? Wij staan voor u klaar! Dankzij het laten doen van een onafhankelijke werkplekinspectie zal uw werkplek gegarandeerd veiliger en gezonder worden. De inspectie wordt namelijk gedaan door een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige, die vervolgens ook een rapportage met alle bevindingen zal opstellen. Hierdoor ziet u direct wat er verbeterd kan worden, waardoor het risico op ongevallen sterk zal verminderen.

In de hele gemeente Arnhem staan wij paraat. Daarnaast hebben wij een zelfvoorzienend mobiel kantoor, waardoor een kantoor op locatie niet nodig is.

Wilt u een werkplekinspectie in Arnhem laten uitvoeren? Bel, mail of vul ons contactformulier in! Ook buiten deze gemeente zijn wij beschikbaar. Verder zijn wij ook wat betreft de frequentie van de inspectie(s) zeer flexibel. Wij zijn namelijk inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties!

Een werkplekinspectie in Arnhem is zo geregeld

Contact opnemen is het enige wat u hoeft te doen!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Iedereen vindt een gezonde en veilige werkplek van groot belang. Zo’n werkplek is niet alleen een morele plicht, maar is daarnaast een verplichting vanuit de Arbowet en VCA. Een werkplekinspectie zorgt ervoor dat uw personeel en u veilig aan de slag kan. Alle onveilige en ongezonde situaties worden namelijk in kaart gebracht. Naast veilige werkomstandigheden laat u door het laten uitvoeren van een werkplekinspectie ook zien dat u veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wij staan overal in de gemeente Arnhem voor u klaar. Een inspectie is dus ook in Elden en Schaarsbergen mogelijk. Verder zijn we inzetbaar in de rest van Nederland. Ook hebben wij een handig mobiel kantoor, waardoor kantoorruimte op locatie niet nodig is.

Zorg ervoor dat uw personeel en uzelf veilig en gezond kunnen werken. Neem daarvoor snel contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!