WERKPLEKINSPECTIE DEN BOSCH

Oriënteert u zich op een werkplekinspectie in Den Bosch? Goed bezig, want dankzij een onafhankelijke werkplekinspectie kunt u alle ongezonde en onveilige situaties op uw werkplek verleden tijd maken. Een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige zal de inspectie gaan uitvoeren. Deze expert voorziet u van een rapportage waarin alle bevindingen staan uitgewerkt. Dit rapport zorgt ervoor dat u direct aan de slag kunt met het verbeteren van uw werkplek. De kans op onveilige situaties en ongevallen zal hierdoor enorm verminderen.

Wij kunnen u in de hele gemeente Den Bosch van dienst zijn. Hiervoor heeft u geen kantoorruimte nodig, want wij beschikken over een zelfvoorzienend mobiel kantoor.

Wilt u een werkplekinspectie in Den Bosch laten uitvoeren? Neem dan snel contact op! Ook buiten de gemeente Den Bosch staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u ons inzetten voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties. Aan flexibiliteit dus geen gebrek!

Regel een werkplekinspectie in Den Bosch

Bel, mail, of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Iedere organisatie weet af van het belang van een gezonde en veilige werkplek. Naast een morele plicht, zijn goede werkomstandigheden ook een verplichting vanuit de Arbowet en VCA. Na het laten uitvoeren van een werkplekinspectie voldoet u gegarandeerd aan deze morele plicht en wettelijke verplichting. Tijdens zo’n inspectie worden namelijk alle onveilige en ongezonde situaties geïnventariseerd. Wanneer de aandachtspunten zijn aangepakt kan iedereen volledig verantwoord aan het werk. Daarnaast zorgt u niet alleen voor veilige werkomstandigheden, maar ook laat u zien dat u gezondheid en veiligheid serieus neemt.

In de volledige gemeente Den Bosch staan wij paraat. Ook in Rosmalen, Nuland, Vinkel, Bokhoven, Empel, Kruisstraat en Engelen helpen wij u dus graag. Naast deze gemeente staan wij ook in de rest van Nederland voor u klaar. Verder is een kantoorruimte op locatie niet nodig, want wij hebben een handig mobiel kantoor.

Samen de mogelijkheden bespreken? Neem direct contact op!