WERKPLEKINSPECTIE DOETINCHEM

Denkt u aan een werkplekinspectie in Doetinchem? Dat is verstandig, want een onafhankelijke werkplekinspectie zorgt ervoor dat u alle ongezonde en onveilige situaties op uw werkplek kunt aanpakken. Een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige zal de werkplekinspectie uitvoeren. Alle bevindingen worden door deze expert vervolgens uitgewerkt in een rapportage. Hierdoor ziet u direct welke zaken aangepakt kunnen worden. Het risico op onveilige situaties en ongevallen zal hierdoor sterk afnemen.

In de volledige gemeente Doetinchem staan wij paraat. Wij hebben een zelfvoorzienend mobiel kantoor, waardoor kantoorruimte op locatie niet per se nodig is.

Wilt u een werkplekinspectie in Doetinchem laten uitvoeren? Neem dan snel contact met ons op! Wij zijn enorm flexibel, want u kunt ook buiten deze gemeente op ons rekenen. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties!

Regel een werkplekinspectie in Doetinchem

Door te bellen, mailen of door het invullen van ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Een veilige en gezonde werkplek is voor iedere organisatie een must. Het is dan ook een morele plicht om hiervoor te zorgen, maar daarnaast is een juiste werksituatie ook verplicht vanuit de Arbowet en VCA. Een werkplekinspectie is een waardevolle manier om alle ongezonde en onveilige situaties in kaart te brengen. Zo’n inspectie zorgt ervoor dat iedereen zonder risico’s op gevaarlijke situaties en ongevallen aan de slag kan. U creëert dankzij een werkplekinspectie niet alleen de meest veilige werkomstandigheden, maar u toont ook aan dat u veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Wij staan in de hele gemeente Doetinchem voor u klaar. Ook in Gaanderen, Wijnbergen, Wehl en Nieuw-Wehl kunnen we dus werkplekinspecties uitvoeren. Daarnaast zijn wij ook inzetbaar in de rest van Nederland. Wij beschikken over een handig mobiel kantoor, waardoor kantoorruimte niet aanwezig hoeft te zijn.

Samen de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op!