WERKPLEKINSPECTIE EDE

Denkt u na over een werkplekinspectie in Ede? Goed bezig, want een onafhankelijke werkplekinspectie zorgt ervoor dat u alle onveilige en ongezonde situaties op uw werkplek kunt tackelen. Een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige voert de inspectie uit. Deze expert zal vervolgens alle bevindingen in een rapportage verwerken. U kunt dankzij dit rapport direct aan de slag met het verbeteren van de aandachtspunten. Het risico op ongevallen en onveilige situaties zal hierdoor enorm verminderen.

U kunt in de volledige gemeente Ede op ons rekenen. Daarnaast is kantoorruimte geen vereiste aangezien wij beschikken over een zelfvoorzienend mobiel kantoor.

Wilt u een werkplekinspectie in Ede laten uitvoeren? Bel, mail of vul ons contactformulier in! Wij zijn enorm flexibel, want ook buiten de gemeente Ede zijn wij beschikbaar. Ook kunt u bij ons terecht voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties!

Regel gemakkelijk een werkplekinspectie in Ede

Neem contact met ons op via de telefoon, mail of ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Het belang van een gezonde en veilige werkplek is bij iedere organisatie bekend. Niet alleen is een juiste werksituatie een morele plicht, maar ook verplicht zowel de Arbowet als VCA dit. Een werkplekinspectie is de ideale manier om hier aan te voldoen, want alle onveilige en ongezonde situaties worden hierbij in kaart gebracht. Hierdoor kan iedereen in de organisatie op een verantwoorde manier aan de slag. Naast het creëren van veiligere werkomstandigheden toont u ook aan dat u veiligheid en gezondheid belangrijk vindt.

Wij staan in de hele gemeente Ede voor u klaar. Een werkplekinspectie in Bennekom, Lunteren, Ederveen, Harskamp, Wekerom, Otterlo, De Klomp en Hoenderloo is dus ook mogelijk. Daarnaast zijn wij ook in de rest van ons land inzetbaar. Kantoorruimte op locatie is geen vereiste, want wij beschikken over een handig mobiel kantoor.

Samen zorgen voor een veilige en gezonde werkplek? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!