WERKPLEKINSPECTIE LINGEWAARD

Bent u van plan om een werkplekinspectie in Lingewaard te laten uitvoeren? Perfect, want wij staan paraat! Een onafhankelijke werkplekinspectie heeft als resultaat dat uw werkplek voor iedereen veilig en gezond is. De werkplek wordt grondig geïnspecteerd door een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige. Vervolgens ontvangt u een rapportage met alle bevindingen. Op deze manier ziet u direct wat er beter kan, waardoor u het risico op ongevallen flink kan verminderen.

In de volledige gemeente Lingewaard kunt u op ons rekenen. Ook hebben wij een zelfvoorzienend mobiel kantoor, waardoor kantoorruimte op locatie niet vereist is.

Wilt u een werkplekinspectie in Lingewaard laten uitvoeren? Neem dan snel contact met ons op! Ook buiten deze gemeente staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties. Zeer flexibel dus!

Regel een werkplekinspectie in Lingewaard

Door te bellen, mailen of door het invullen van ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Iedere werkgever vindt veilig en gezond kunnen werken belangrijk. Niet alleen is dit een morele plicht, maar ook stellen de Arbowet en VCA dat een veilige en gezonde werkomgeving verplicht is. Dankzij het laten doen van een werkplekinspectie zorgt u ervoor dat alle situaties die niet veilig of gezond genoeg zijn in kaart worden gebracht. Dit zorgt er niet alleen voor dat u en uw werknemers op een gezonde en veilige manier kunnen werken, maar u laat ook zien dat u goede werkomstandigheden belangrijk vindt.

In de hele gemeente Lingewaard staan wij voor u klaar. Voor een werkplekinspectie in Bemmel, Huissen, Angeren, Haalderen, Gendt, Doornenburg en Ressen kunt u dus ook bij ons terecht. Verder zijn we in de rest van ons land ook beschikbaar. We beschikken tevens over een mobiel kantoor, waardoor we geen kantoorruimte op locatie nodig hebben.

Een werkplekinspectie is nooit een slecht idee. Neem direct contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken!