WERKPLEKINSPECTIE NIJMEGEN

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor een werkplekinspectie in Nijmegen? Fijn, u bent op de juiste pagina terechtgekomen, want wij staan voor u klaar! Dankzij een onafhankelijke werkplekinspectie wordt uw werkplek veiliger en gezonder voor iedereen. Een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige inspecteert de werkplek grondig, waarna u een rapportage met alle bevindingen ontvangt. U ziet dus direct wat er beter kan, waardoor het risico op onveilige situaties en ongevallen sterk zal verminderen.

U kunt in de gehele gemeente Nijmegen op ons rekenen. Daarnaast is een kantoor op locatie niet nodig, aangezien wij beschikken over een zelfvoorzienend mobiel kantoor.

Wilt u een werkplekinspectie in Nijmegen laten uitvoeren? Neem dan direct contact op! Wij staan ook buiten deze gemeente voor u klaar. Ook wat betreft de frequentie van de inspectie zijn wij enorm flexibel. U kunt ons namelijk inschakelen voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties!

Een werkplekinspectie in Nijmegen is snel geregeld

Neem contact met ons op door te bellen, mailen of door het invullen van ons contactformulier!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Een veilige en gezonde werkplek is voor iedereen belangrijk. Voor u als werkgever en, niet onbelangrijk, uw medewerkers. Naast dat zo’n werkplek een morele plicht is, is het ook verplicht volgens de Arbowet en VCA. Het laten uitvoeren van een werkplekinspectie zorgt ervoor dat alle onveilige en ongezonde situaties in kaart worden gebracht. Naast dat iedereen op een gezonde en veilige manier aan de slag kan, laat u ook zien dat u waarde hecht aan goede werkomstandigheden.

Wij staan in de volledige gemeente Nijmegen voor u klaar. Ook in Lent kunnen we dus een inspectie voor u doen. Verder zijn we ook in de rest van het land inzetbaar. Kantoorruimte op locatie is niet nodig. Wij beschikken namelijk over een handig mobiel kantoor.

Zorg ervoor dat uw werkplek helemaal veilig en gezond is. Neem direct contact op om de mogelijkheden voor een werkplekinspectie te bespreken!