WERKPLEKINSPECTIE UTRECHT

Bent u aan het nadenken over een werkplekinspectie in Utrecht? Geen vreemde gedachte, want dankzij een onafhankelijke werkplekinspectie bent u in staat om alle onveilige en ongezonde situaties op uw werkplek te tackelen. De inspectie wordt uitgevoerd door een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige. Alle bevindingen van deze expert kunt u terugvinden in de rapportage die u overhandigd krijgt. Met dank aan dit rapport kunt u meteen beginnen met het aanpakken van de aandachtspunten. Hiermee zal de kans op ongevallen en onveilige situaties vele malen kleiner worden.

In de hele gemeente Utrecht kunnen wij u van dienst zijn. U heeft hiervoor geen kantoorruimte nodig, want wij beschikken over een zelfvoorzienend mobiel kantoor.

Wilt u een werkplekinspectie in Utrecht laten uitvoeren? Bel of mail ons dan! Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij zijn ook buiten de gemeente en provincie Utrecht beschikbaar. Daarnaast zijn wij ook wat betreft de frequentie van de inspectie(s) flexibel, want u kunt ons benaderen voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties!

Een werkplekinspectie in Utrecht: snel geregeld

Bel, mail of vul ons contactformulier in!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Iedereen kent het belang van een veilige en gezonde werkplek. Goede werkomstandigheden zijn niet alleen een morele plicht, maar zijn ook een verplichting volgens de VCA en Arbowet. Dankzij een werkplekinspectie voldoet u zeker aan deze morele plicht en wettelijke verplichting. Alle onveilige en ongezonde situaties worden hierbij namelijk in kaart gebracht. Na het verbeteren van de aandachtspunten kan iedereen in de organisatie dus op een verantwoorde manier aan het werk. Niet alleen zorgt u voor veilige werkomstandigheden, maar ook laat u zien dat veiligheid en gezondheid bij u hoog in het vaandel staan.

Wij staan in de hele gemeente Utrecht paraat. Ook in Vleuten, De Meern en Haarzuilens kunt u dus op ons rekenen. Buiten deze gemeente zijn wij ook in de rest van het land beschikbaar. Een kantoorruimte op locatie is voor een inspectie geen vereiste. Wij beschikken namelijk over een handig mobiel kantoor.

Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken!