WERKPLEKINSPECTIE ZWOLLE

Overweegt u een werkplekinspectie in Zwolle? Dat is een goed idee, want dankzij een onafhankelijke werkplekinspectie kunt u alle ongezonde en onveilige situaties op uw werkplek aanpakken. De werkplekinspectie zal worden uitgevoerd door een ervaren Middelbaar Veiligheidskundige. Deze zal alle bevindingen vervolgens uitwerken in een rapportage. Dankzij dit rapport kunt u direct aan de slag met alle verbeterpunten. Hierdoor zal het risico op ongevallen en onveilige situaties flink verminderen.

Wij staan in de volledige gemeente Zwolle voor u klaar. Daarnaast beschikken wij over een zelfvoorzienend mobiel kantoor, waardoor kantoorruimte op locatie geen vereiste is.

Wilt u een werkplekinspectie in Zwolle laten uitvoeren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Aan flexibiliteit geen gebrek, want ook buiten deze gemeente zijn wij inzetbaar. Daarnaast kunt u voor zowel eenmalige, kort- of langdurige én projectmatige werkplekinspecties op ons rekenen!

Regel direct een werkplekinspectie in Zwolle

Zo zorgt u voor optimale werkomstandigheden!

NEEM CONTACT OP...

Zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

WAAROM EEN WERKPLEKINSPECTIE?

Iedere organisatie vindt een gezonde en veilige werkplek van belang. Een juiste werksituatie wordt gezien als een morele plicht, maar is daarnaast vanuit de VCA en Arbowet ook verplicht. Tijdens een werkplekinspectie worden alle onveilige en ongezonde situaties in kaart gebracht. Dit heeft als resultaat dat iedereen binnen de organisatie op een veilige en gezonde manier aan het werk kan. Dankzij een werkplekinspectie creëert u niet alleen (nog) veiligere werkomstandigheden, maar toont u aan dat u veiligheid en gezondheid binnen uw organisatie serieus neemt.

In de hele gemeente Zwolle kunt u op ons rekenen. Een werkplekinspectie in Wijthmen of Windesheim behoort dus ook tot de mogelijkheden. Verder zijn wij ook in de rest van Nederland inzetbaar. Aangezien wij over een mobiel kantoor beschikken is kantoorruimte op locatie niet per se nodig.

Neem direct contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken!